Rólunk

Vendégházunk Sopronban, Magyarország nyugati határa mellett, az Alpok lábánál, Bécstől 60km-re fekszik. Sopron az ország egyik legősibb ékszervárosa. A város egyesíti magában a múltat és a jelent, hidat alkotva az ország és nyugati szomszédai között, kaput nyit a hozzánk látogató belföldi és külföldi vendégek előtt.

 

A természeti környezet üdítő, gyógyító hatású alpesi levegő, erdős hegyoldalak sétaútjai, kilátói, forrásai, a Fertő-tó közelsége, a közeli Hegykő egész évben nyitva tartó termálfürdője Sopront valóban hazánk egyik legszebb, legkellemesebb üdülőhelyévé avatja.Egy és kétszobás apartmanjaink a történelmi belvárostól 15 perc sétára található.

 

Az egylégteres 2 fős apartman egy franciaágyas hálószoba-étkező-konyhából és egy fürdőkádas fürdőszobából áll , valamint egy kis erkély tartozik hozzá kerti bútorokkal.

A kétlégteres , 4 fős apartmanok egy nappali-étkező-konyhából, a nappaliban egy kihúzhatós rekamié van, egy hálószobából franciaággyal és egy zuhanyzós fürdőszobából állnak.

 

A földszinti apartmanokhoz terasz, az emeleti apartmanokhoz erkély tartozik, kerti bútorokkal. A nappaliban televízió satelittel valamint DVD lejátszó is van. Az apartman felszerelt konyhájában hűtőgép, kétlapos főzőlap, mikrosütő is megtalálható. Az apartmanházhoz zárt parkírozó tartozik.

 

Jöjjön és szálljon meg vendégházunkban, válasszon apartmanjaink közül! Válassza a Székely-HÁZ Sopront pihenése helyszínéül!

Szolgáltatások

Ingyenes Wi-Fi

Jelszó: soproN71

Kirándulás

Remek kirándulásokat szervezhetnek

Parkolás

Autóikat zárt helyen tárolhatják.

Városközpont

Városközponttól negyedórára

Szépkártya

Minden szépkártyát elfogadunk

Készpénz

Készpénzzel a helyszínen

  *Kiemelt időszak: ünnepnapok és iskolai szünetek, valamint június 15. - augusztus 31.
  *Normál időszak: a fentieken kívül az összes többi nap
  *Hétvégi árak: péntek és szombat

  Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot és a Felhasználási feltételeket


  Minden fajta szép kártyát elfogadunk!

  A részletek megbeszélése érdekében hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot!

  Rendelésnél 20 % előleget kérünk.

  Az apartmant 14 órától lehet elfoglalni és másnap 10 óráig kell elhagyni.
  A foglaló összegét , amennyiben valamely okból az utazás meghiúsul, 15 nappal az érkezés előtti értesítés esetén visszatérítjük.

  A szállásdíjat az érkezés napján szükséges rendezni.

  Sajnos a szállásdíj összegét, rendkívüli esetektől eltekintve, amennyiben a foglalástól eltérően korábban mennek el, nem áll módunkban visszaadni.

  Köszönjük szíves megértésüket!